Wednesday, October 20, 2010

cherita cheriti bosan...

dah lama sungguh aku tak menulis di ruangan blog nie..maklumlah sibuk dgan tugasan yang menuntut masa yang banyak..this mean dah lama aku tak buat luahan perasaan kat blog nie..so far hidup ku okey lah..lepas raya nie..ada sikit semput pasal keje dah mula banyak...but its okey lah..kang takde keje bosan jugak kan..dah le hari2 dok mengadap jek computer ni..hehehehe..(aku perasan yang mata aku dah semakin rabun sikit lah..)
sebenarnye aku takde idea nak menghasilkan satu nukilan rasa yang best nie..hurm...tue jek lah kot stakat nie..hehehehe...

No comments:

Post a Comment