Tuesday, September 27, 2011

Penang I'm In Love

hahahahaha..tajuk cam apa lagi kan..bajet cam citer Eifel I'm in Love lah tue..hahaha kalu dalam citer tue hero and heroin dia handsome and cantik tapi kalu dalam citer Penang I'm in Love ni hero and heroin dia gebuss2 uolss...kih kih kih..pasal suke makan tue yang gebuss tue...adeilah..

Ni citer masa iollss gi beraya kat taiping..rumah bakal fiancee iolls..hurm insyaallah nanti lagi beberapa bulan dia akan jadi fiancee iollss..uollls doa2 kan yerk..hurm pegi taiping sempena dengan cuti 1 Malaysia hari tue..suke betui dok kat Malaysia nie...banyak cuti oooo....hahahaha...so pegi sana hari jemaat and balik kl semula hari ahad petang..hohoho..sangat siyoksss...yang paling siyokss skali haaa...bakal bapak mentua chek ada siapkan laksa...tue mmg signature dish beliau..hahaha akhirnya dapat jugak lah iolls merasa laksa tersebut...
Ha ni lah Laksa yang iolls cakap tue..rasa dia lain dari yang lain..and sedap tau..hihihi 

Ni adalah salah satu sebab kenapa laksa tue jadi sedap..sebab dihidangkan dengan penuh kasih sayang..hahaha..sesuai sangat...

huhuhu terharu aku dibuatnye uollss..hahaha tengah makan dapat plak buah mangga manis..hurm bertambah lah terharunya aku ni..kih kih kih.kih..hadoi lah..sampai jeles en. bakal tunangan ku itu..(sorry sayang..you have to share you beloved abah with me now)

lepas iolls siap makan makanya terus ke rumah makcik en. bakal tunangan sebab nak jenguk sekejap..then lepas tue terus lah we all ke destinasi cinta yang seterusnya : P.E.N.A.N.G!!!!!!!! adalah sangat gembira okey...dah lama sungguh cheq tak pi Penang uollss...
On The Way to P.E.N.A.N.G

En. Bakal Tunangan (insyaallah)

Beratoq2!!

Tu diea...feri.hhahaha

Pandai beliau cover pewot..heheheh

Us..gaya cam dah honeymoon dah..hehehe..

Pasemboq Padang Kota..Nalla Reke'

Laici Kang

Beliau mmg pencinta makanan...
Perut dah kenyang so lepak dulu kat Gurney Drive..hehehehe

Still at Gurney Drive...

hihihi..nak ke rumah terbuka nie..


No comments:

Post a Comment