Monday, October 12, 2015

My Sweet 10 & 11 October 2015

Alhamdulillah...dah lama tak update blog ni..terlalu sibuk dengan tugasan harian..namun mengagahkan diri untuk menulis sempena dengan pertambah 1 tahun lagi usiaku...

Syukur ke hadrat Illahi di atas segala limpah kurnianNYA dan kasih sayangNYA memberikan kehidupan kepada ku hingga ke hari ini...masih memberikan aku peluang untuk menghambakan diri pada NYA...tiada lebih yang ku pinta dari NYA...hanya sekadar limpahan rahmatNYA ke atas diriku, suamiku, kedua orang tuaku, kedua mertuaku, keluargaku, serta anak-anak ku...

Untuk mak, abah & abah mertua..thank you for the wish and doa...aku bahagia kerana doa-doa kalian...thank you and i will love ball of you till the end..

Untuk suami, terima kasih Sayang untuk segala-galanya...Tiada yang lebih membahagiakan hidup seorang wanita bergelar isteri selain dari mendapat kasih sayang yang tiada bertepi... I just loved the way you love me!!!

Untuk sahabat ku Norazilah Adnan, thank you for such a lovely surprise birthday party...sangat terharu..!!! never thot that you'll did this to me..untuk aku yang lebih membahagiakan adalah doa dan ingatan tulus ikhlas untuk ku..kegigihan memasak  hidangan (laksa asam, spagetthi bolognese, puding jagung, jeli kelapa) tu amat aku hargai...sedap pulak tuh...siapkan kek, cheese tart, chocolate fountain, pakej dengan dekorasi with #The Rak_Boutique, siap undang kengkawan untuk meriahkan majlis tuh...belikan baju as hadiah mengikut tema...tak tau nak cakap apa...just thank you so very much..I love you Azie..may our friendship last forever...

Untuk sahabat ku Hazizah Che Uzai...i just miss you to be around...you have managed to surprised me 3 years ago...thank you also for the thot...i love you Jah!! May our friendship last forever...

Untuk opismate ku...also thank you for the surprise celebration...i love you all..

Skang nak tepek sikit gambor throwback how i did enjoy my 31th Birthday..!!!

Kisah : 9. 10.2015 
Surprised Birthday at CIDB Holdings..Celebrate with Rita & also Rosliza..besday kitaorg bertiga berturut-turut... Rita (9 Oktober) Elly (10 Oktober) and Rosliza (11 Oktober)..jadinya setiap tahun kitaorg akan celebrate bertiga...hahahah..love it!!

Abaikan muka mak labu yang pucat ya...baru lepas Asar...tak sempat nak make up balik..hahah

The Divas in action..!! ada ramai lagi diva yang tertinggal & tiada dalam gambar

Kisah : 10 Oktober 2015
Thank you sayang...


Buat duck face plak pak labu tuh...

Ni celebrate dengan Che Det a.k.a encik suami ku on 10th October 2015..we went for Hotel Transylvania 2 movie then had dinner at Secret Recipe...nak request tempat lain takut mak labu muntah lepas makan..hihihi...thank you sayang... 

Kisah: 11 Oktober 2015









Yang kat atas ni is the surprise party yang cik girlfriend i a.k.a Azilah buat...tema dia Pink Yellow...hahaha baju tuh hadiah hari jadi katanya..sampai ja rumah terus dapat jeritan Surprise bila buka pintu rumah..then kena pi tukar baju..ikut tema katanya..thank you so very much dear..also pada yang sama-sama hadir untuk celebrate...thank for making my day full with love and happiness!!!




No comments:

Post a Comment