Thursday, July 19, 2012

We have 6 months to go...

Lately ni saya sangat busy sampai tak mampu nak hapdet blog sendiri..lebih suka blogwalking tengok blog-blog orang lain..(yer lah i kan busy body gitew!!!) ah tak kisah lah..tapi yang pastinya blog ni pun mesti ada yang nak baca kan...(walau pun i tak pemes ames..) 

Actually (skang dah heja betui sebab takuit orghang kata chek tiru depa...) hari ni dah 21 June 2012..so me & my beloved en tunang ada another 6 months to go..tak sabar menunggu ketibaan hari tersebut..(hamboi dan-dan dengan bunyi kompang aihh...) haish!!! kang ada kata saya mengada pulak kan..tapi yer lah tak kena kat diri sendiri kan..cer kalu awak pulak yang nk kawin..mesti awak rasa macam mana saya rasa...but whatever lah kan..as long as am happy who cares!! (mode : malas nak care pasal orang lain..)

Just nak share yang i almost done with my preparation for both wedding...on my Che Det side pun dah almost siap..and on my side tinggal lagi 30% jek..skang yang tinggal kena cepat buat is kad kawin but nak tunggu dulu photo pre-wed..insyaallah dalam awal bulan July will go to Taiping untuk buat pre-wed..

I really enjoy doing all the preparation for our wedding cuma part tak best tue bila duit banyak keluar..tapi part yang best is both of us kerap dating..nak beli barang kan mesti nak pegi together2..so means dapat lah sambil menyelam minum air bak kata orang tua-tua tue...

Both of us really have a great time..(happy moment, bitter moment, sweet moment) so i hope that this will make us more in love...penat hokey ke hulu ke hilir mencari barang-barang keperluan untuk wedding nie...patut lah wedding planner charge mahal...fuh!! dah brapa banyak titik peluh ni menitik kat Jalan Tunku Abdul Rahman nie...tak bleh sebut Jalan TAR sebab Che Det cakap memang semua jalan orang panggil jalan tar...sabor jek lah..


(dah lama taip ni tapi skang baru nak publishkan..actually dah tinggal 5 months to go pun..)

No comments:

Post a Comment