Monday, January 17, 2011

perasaan apakah ini????

apple of my eyes

adei hati ku jadi libang libu nie...malam tadi tak bleh nak tido dgan nyenyak..jam kat decoder astro is already 00:45..tapi mata nie tak mo tido..sampai kena amik wudu'k baru bleh tido...(itu pun selepas mendapat cadangan dari cik betty a.k.a housemate ku) ada lah satu perasaan yang sangat tidak tenteram melanda di hati..rasa berdebar, rasa berserabut and rasa tak selesa..mcm2 aku buat nak hilangkan rasa tue..punya lah takut apa2 terjadi kat orang2 tersayang aku dail jugak no hp abah dikampung serta adik2 ku..tak lupa jugak aku 'hello' skali kat en mahadhir..keputusannya Alhamdullillah mereka semua berada dalam keadaan yang baik dgn izin Allah..lega sikit bila tau semua dah dalam keadaan sihat sejahtera..tapi perasaan di hati masih lagi dalam keadaan yang sama...sampai terpikir Allah nak amik nyawa ku ker?( tapi aku still lagi diberikan kesempatan  untuk menghuni bumi ini)..cik betty dah banyk kali jugak suh aku tido sebab dah lewat malam esok nak keje katanya..aku sumbat telinga aku dgan walkman sebab nak hilangkan rasa takut...huhuhu..then tak jadi jugak...baru aku teringat sesuatu...dgan pantas aku bangun msuk bilik (pasal kitaorang tdo kat ruang tamu, dalam bilik takde kipas) untuk cari sumthing dalam luggage aku..yessss!!! dah dapat pun...hurm walaupun dah takde bau dia tapi takpelah..yang penting dapat peluk t-shirt kecil itu..hurm..sampai menangis aku dibuatnya..jenuh lah pulak cik betty tolong pujuk..dah puas menangis barulah hilang perasaan itu..rupanya aku merindui 'my lil' zoro' a.k.a Muhammad Adam Rayyan....last time jumpa raya...owh sayang please forgive me..masa sangat membataskan waktu untuk untuk kita bersama..namun tidak sedikit pun luak kasih sayang ku terhadapmu dan tak pernah sekali pun kau luput dari ingatan ku dan tak akan sama sekali kau hilang dari hatiku untuk selamanya..mama love you so much dear...mama selalu rindu pada senyuman mu, keletah mu, kemanjaan mu, kenakalanmu ( sumtime mama nek angin jugak, tapi bila berjauhan mama slalu windu)



1 comment:

  1. sabo...sabo...tak lama lagi nak jmpa adam tu..

    ReplyDelete