Wednesday, July 10, 2013

1 Ramadhan_2013

Hari ni terawal masuk ke opis..apa tidaknya jam 4.55 pagi dah bangun..memanaskan semula spagetting goreng untuk bersahur...makan sambil tengok tv ( Master Chef ) dan jeling2 jam...hik hik hik..lepas makan baru iron baju dan terus mandi...

Seronok pulak mandi seawal jam 5:45 pgi..sejuk jek rasa..so mandi lama sikit..ahahaha...lepas tue solat dan bersiap untuk ke opis..jam 6.29 pagi aku dan cik housemate sampai kat stesen..tak lama lepas tue tren pun sampai...seronok kitaorang berdua menikmati perjalanan di awal pagi..hahaha..sejuk jek rasa...

Tepat jam 7.05 minit pgi aku menjadi orang yang pertama terpacak kat depan pintu opis untuk punch card a.k.a thumbprint...ahahaha...awal sungguh...

Dalam pada gelak2 terselit rasa sayu dihati...teringatkan suami, little zoro serta ayahbondaku..hurm..mesti lagi indah suasana sahur tadi kalau mereka ada bersama-sama...namun apakan daya...redha untuk mencari rezeki sesuap nasi...moga satu hari nanti pasti bersama kembali...




Suasana di luar : Pemandangan dari tingkat 22 PWTC



Pakai Purple hari nie..huhuhuuu (Nk jadi Ribena Berri)
 
Meja yang semakin lama semakin banyak fail...hahahah

Pc kesayangan di opis..and also insan2 kesayangan ku (merujuk kepada foto2)

Kalau rindu mak abah tengok gambar tue..hahaha


No comments:

Post a Comment