Wednesday, May 18, 2011

Encik TUT boleh tak tolong jangan busy body...!!!!!!!!!!!!!!!!



owh..jantungku kini sedang berdegup kencang menahan amarah...aku mmg cukup pantang sangat dengah orang yang KEYPOCHI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nak-nak kalau orang tue lelaki...actually kat opis aku ni mmg ada sorang lelaki yang dah berkahwin dan beranak 3 yerk..tapi mulut beliau adalah sangat LONGKANG hokey...dari dulu lagi dia slalu tegur yang struktur badan aku ni montel...(eh biar lah bukan makan nasik ko pun) beliau tue pada pandangan aku adalah seorang lelaki yang bajet bagooosss...dulu pnah skali aku pakai kemeja n sluar slack datang ke opis dia boleh cakap cengini 

"Ellina, you pakai kemeja tue boleh button ker?" 

biadap kan beliau tue???

maka ini jawap aku

"hurm kenapa???? mesti lah boleh sebab syer beli baju ikut saiz sayer"

nak dijadikan satu cerita yer...beliau pernah terkantoi melihat gambar TUT masa tue aku nak anto surat kat beliau so bila dah knock pintu aku pun masuk dan....terpampang kat skrin gambor TUT..tapi sebab takot beliau malu aku pun buat-buat tak nampak...lepas pada tue mmg aku soh budak lelaki yang antokan surat untk beliau...
 
tapi citer tak habes di sini jek...kalu kitaorng makan skali dengan dia musti dia nak gebang (sembang besor) lebey2 lah...dia slalu mengutuk orang tak cantik lah..gemuk lah...itu lah ini lah...sampai aku n kawan opis aku a.k.a Cik Ermy teringin sangat nak tengok wife dia...yerlah dari cara cakap dok mengutuk orang tu cam pasangan beliau tu mantop lah sangat..dah hajat tue kesampaian nak tengok bini beliau sebab tahun lepas masa bulan ramadhan yang mulia opis aku ada buat majlis berbuka puasa bersama staf maka kehadiran beliau dan isteri sangat aku dan ermy nanti-nanti kan...sejurus nampak jek mmg aku n ermy tersenyum senyum lah...ini bukan nak mengutuk atau mengeji isteri beliau...tapi sebetulnya isteri beliau takde lah se"HOT" mana pun...dah badan pun idok ler seramping mana pun...kesian kat isteri beliau menjadi mangsa sebab ada suami yang bemolot PUAKA tue...
kat opis aku ni mmg kitaorang (geng aku ) tak brapa nak suka sangat kat dia...sebab molot dia yang LONGKANG tue n perangai yang BAJET BAGOOOSSS..muka beliau pun takde lah seHENSEM mana pun...GIGI KUNING kot sebab isap rokok...sumtime NAFAS BERBAU lagi...tapi kalu mengata kat orang memang handal sekali...menyampah lah...
yang membuatkan hati aku menyirap lagi sebab hari Isnin yang lepas aku bercuti so kebetulan beliau yang bermolot cam haram tue turun makan dengan geng2 aku kat bawah tue...lepas tue dia dok lah tegur jerawat cik ermy tue...cam muka dia tue cantekkkk sangat lah...then tidak semena-mena lalu lah seorang perempuan berisi yang sarat mengandung...tetiba boleh dia cakap cengini:

"Ish... Ellina tue kalu dia mengandung tue cam ni lah badan dia..sebab skang ni pun badan dia dok berisi" 

apakah perasaan korang kalu mendengar ayat beliau yang NAJISAN ini??????????

to him, 
i dont mind lah kalu nak bdan i nak besar macam  ne skali pun asalkan GIGI I TAK KUNING MACAM YOU...(kalu french kiss boleh berbuih mulut tau...sebab busuk) and one more think i would like to say is I RASA YOU BETTER DOK DEPAN CERMIN AND TENGOK DIRI YOU TUE BETUL-BETUL SEBAB I RASA YOU TUE TAKDE LAH PERFECT SANGAT KOT...AND IF I WOULD LIKE TO FIND A HUSBAND IT WILL BE DEFINITELY NOT SOMEONE WHO HAVE SAME ATTITUDE LIKE YOU BECAUSE I DON'T  WANT TO HAVE A STUPID KEYPOCHII HUSBAND LIKE YOU...KALU YOU NAK TAU I TAK RESPECT YOU LANGSUNG TAU...KALU I MAKAN BANYAK SKALI PUN BUKAN YOU YANG BAYAR HOKEY..DARIPADA DOK SIBUK HAL BADAN I BESAR NI BAIK YOU KURUSKAN BINI YOU SENDIRI...KALU DAH KURUS YOU MAINTAIN BADAN DIA..SEBAB KESIAN TAU..YOU DOK MENGATA KAT ORANG BUT YOU TAK TAU ORANG PUN MENGATA KAT BINI YOU JUGAK...!!!SEKIAN...

Hanjing pun pandai jaga gigi dia...tengok ni bersih n putih jek gigi hanjing ni...ko ader????

No comments:

Post a Comment