Thursday, June 2, 2011

Kejamnya dirimu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ya Allah ko berikan keadilan terhadap kematian bayi ini...tempat bayi ini ditempat yang selayaknya...


harap maaf andai coretan aku hari ni mmg betul-betul mengikut perasaan..yesterday aku balik awal sebab bos takde...then sempat lah lepak-lepak dah tengok citer "Nora Elena" dengan budak2 rumah ku cik azie n cik jijah..cik betty belum balik time tue....mmg hati terbuai jugaklah tengok aksi romantik Aaron Aziz a.k.a Seth Tan dalam citer tue..hati tertanya-tanya agaknye nanti bila dah kawin En. Mahadhir tersayang nak ke layan sayer cenggitu..keh keh keh...tengah syok layan citer tue suddenly pops kuar lah promo buletin utama..langsung hati dipagut rasa sayu yang teramat bila mata melihat dan telinga mendengar seorang bayi yang masih bertali pusat mati dicampak dari flat tingkat 5!!!!! wahai pelaku yang kejam tak takut ke dengan Allah dan azabnya...??? aku pun bukan lah baik sangat tapi tak pernah lah terlintas nak bunuh manusia yang tak berdosa yang masih baru dilahirkan...sampai hati korang....tak takut ke nanti diburu rasa penyesalan seumur hidup????? hidup korang dah musnah kenapa nak tambah lagi kemusnahan tue...????sedih bayi tue kalu tau yang campak tue mak bapak dia sendiri...apa perasaan korang kalu korang ditempat bayi tue...kalu takut malu sekali pun jangan lah sampai ko sanggup campak bayi tue...lagi elok bagi pada orang atau tinggal kt mana2 tempat yang selamat...manusia di akhir zaman ni mmg macam nie ke????
Kesian kan???kalu lah dia tahu begini nasibnya mesti dia tak kan mintak untuk hadir ke dunia nie...

aku mengaku aku pun tak baik, tak sempurna dimata Nya...banyak lagi solution nyer dari ko campak bayi tue...letak kat surau pun boleh. letak kat depan pagar rumah orang pun boleh, tak pun cari lah tempat nak letak baby tue...korang dah gila ke apa...mmg kita tak lepas dari buat kesalahan besar..tapi kalu kesilapan besar tue korang ulang banyak2 kali itu nama korang tue yang mmg bodoh dan takde otak  untuk fikir apa yang betul dah salah...Ya Allah lindungi lah anak-anak Adam dan Hawa ini..

tak paham macam mana korang boleh buang bayi...

No comments:

Post a Comment